ledsen

ledsen för att jag inte har bloggat så mycket men tänkte passa på nu när jag är hos en kompis som heter madde det som vi har gjort är väl  att ätit mellis,pratat och spelat lite msp.





Blogg

Hej idag så har jag vart i skolan och då skulle vi göra ett prov.Då gick brand alarmet och då så sprang jag ut med mina skor och höll min mössa och vantar i handen.Sen gick vi in igen och fortsatte med matten. Sen hade vi rast vi hade en, för lång matte så det blev Inge svenska 😓 svenska är ett av mina favorit ämne.På rasten så lekte jag en lek och så pratade jag med några kompisar. När vi kom in så hade vi teknik vi  pratade om uppfinningar .sen så skulle vi äta och sen blev det rast.Då lekte jag med några kompisar sen hade vi slöjd.vi skulle. Sy kuddar då.Efter slöjden så var det matte och bok. Jippi att det blev bok ( man kan slappa medans man lyssnar på bok) sen gick jag hem.och nu så tänkte jag blogga lite aa men måste duscha snart så hejdå
Larm

kusinerna

hej idag så ska mina kusiner sova över det ska bli väldigt kul (när kusinerna är här) vi har sminakat hos och så har vi vart på datorn och ätit popcorn,godis ocg glass mm.m.m.m.mm.m men nu så tänkte jag passa på att blogga lite mm fast nu så måste jag gå bay  bay!!






har tagit bilden på min storasyster på en sångtävling

ps hon kom tre

Sjuk

Hej har vart sjuk i några dagar så är hemma från skolan.
Igår var det ju den första april så april april.och i går så kollade jag på tv och åt en macka.

RSS 2.0